امروز یک سایت بسیار عالی برای آموزش طرز تهیه پنیر برشته گیلانی پیدا کردم که پیشنهاد می کنم حتما شما هم از این لینک دیدن کنید.
پنیر برشته یکی از غذاهای محبوب و سنتی استان گیلان است که به دلیل طعم و مزه ای که دارد، همواره طرفداران بسیار زیادی را توانسته است به سوی خود جذب کند.
برای تهیه این غذای لذیذ و سنتی می توانید از پنیر لیقوان، گوسفندی، پنیر سفید ساده (فتا) یا پنیر کُرد که بدون نمک بوده و مستقیم از ترکیب شیر جوشیده با سرکه درست میشود، استفاده کنید. (در روش سنتی از پنیر بسیار خوش طعم و خوشمزه گوسفندی استفاده می شود.)
در ادامه با بلاگ گیلی شاپ همراه باشید تا طرز تهیه پنیر برشته گیلانی را به شما عزیزان آموزش دهیم. همچنین می توانید با مراجعه به بخش غذاهای محلی گیلان” با انواع مختلف غذاهای سنتی و بومی، محلی گیلان اشنا شوید.
در ابتدا شما را به دیدن ویدئو زیر دعوت می کنیم. همچنین شما عزیزان برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص غذاهای گیلانی می توانید به قسمت آشپزی گیلانمراجعه کنید.
.
درباره این سایت